ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανοιχτό δωρεάν μάθημα συναισθηματικής διαλεκτικής από τον Στέλιο Καλαθά

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με καταγωγή από την Λήμνο, την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου πραγματοποιεί ανοιχτό δωρεάν στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης στο Μοναστηράκι.

Η Συναισθηματική Διαλεκτική είναι μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης , βραβευμένη από την UNESCO, που διδάσκεται από τον ίδιο τα τελευταία 14 χρόνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και αλλού.

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις:

Διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική παρουσία, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας.

Η μέθοδος στοχεύει στη σωστή διαχείριση κι έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες συναισθηματικής νοημοσύνης και την αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας.

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό τους υλικό και τις εσωτερικές τους δυνάμεις, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

 

Στέλιος Καλαθάς: Δωρεάν μαθήματα συναισθηματικής διαλεκτικής!

Στέλιος Καλαθάς: Δωρεάν μαθήματα συναισθηματικής διαλεκτικής!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

 

 

Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here