Καλημέρα σας, θα ήθελα να αναφερθώ σε μια παρέμβαση που έχει γίνει από πολίτη του νησιού προφανώς και κατ’επέκταση ιδιοκτήτη «μάντρας» η όποια βρίσκετε στον περιφερικό από το Πλατύ προς τον Κάκαβο και στο ύψος αυτού.

Ο συγκεκριμένος κύριος έχει επιλέξει αντί να περιφράξει την «μάντρα» του με πλέγμα πάσσαλους κλπ τα όποια προφανώς και κοστίζουν, να χρησιμοποιήσει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου τα οποία δεν κοστίζουν τίποτα τοποθετώντας πλέγμα αγκαθωτό!!!

Έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετά μετρά κατά μήκος του δρόμου και επάνω σε στροφή. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι τα εξής:

α)ποιος δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε τη δημόσια περιουσία προς όφελος μας και να την παραποιούμε με τρόπο που βολεύει τον καθένα(εκτός και αν έχει πάρει άδεια πράγμα το όποιο δεν το γνωρίζω).

β)σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα με μοτοσυκλέτα η μοτοποδήλατο από τα ζώα των «μαντρών»που συνεχεία βρίσκονται στο ανεξέλεγκτα δρόμο και ο οδηγός παρότι φέρει το κράνος του συρθεί προς τα κιγκλιδώματα και τύχει να πέσει επάνω στο αγκαθωτό σύρμα( σε μερικά σημεία είναι και τριπλό) που ο συγκεκριμένος κύριος έχει τοποθετήσει τι πιστεύετε ότι θα γίνει (δεν θέλω ούτε να το σκέπτομαι).

γ)έχει ελεγχτεί ποτέ το συγκεκριμένο θέμα γιατί έχει ξαναγίνει αναφορά στο συγκεκριμένο αλλά και για τα ζώα που συνεχεία βρίσκονται τις πρωινές συνήθως ώρες στο συγκεκριμένο σημείο στη μέση αλλά και στην άκρη του δρόμου και αυτό συμβαίνει αρκετά χρόνια τώρα….

Καλά τα πρόστιμα για τους οδηγούς που δεν φορούν το κράνος τους αλλά τι να κάνει και το κράνος σε μια τέτοια περίπτωση, κράνος είναι, δεν είναι πανοπλία!! …..

Εάν το πρόστιμο για το κράνος είναι τσουχτερό και πρόκειται για την ασφάλεια μας τι θα πρέπει να γίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση…

Εάν όλα τα παραπάνω έχουν ελεγχτεί στο παρελθόν και έχουν κριθεί νόμιμα ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη

Αναγνώστης

Τα στοιχεία του αναγνώστη είναι στην διάθεση των υπευθύνων.

 

 

  

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here