ΛΗΜΝΟΣ

Στο Ninnolo Gelato Lemnos θα βρεις δροσερά γλυκά και τις πιο νόστιμες τούρτες παγωτό! (φωτο)

post-img

Αν θέλεις κάτι γλυκό, αλλά όχι βαρύ, κάτι νόστιμο αλλά χωρίς πολλές θερμίδες, κάτι δροσερό αλλά όχι παγωτό, τότε πρέπει να δοκιμάσεις τις καινούργιες δημιουργίες του Ninnolo.

Το Ninnolo δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τα προϊόντα του και το ίδιο συνέβη με τα γλυκά που έφερε πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για semi-freddo ατομικά bowl, κάτι δηλαδή μεταξύ γλυκού και παγωτού, τα οποία θα βρεις σε ποικιλία γεύσεων : τιραμισού, μπλακ φόρεστ, αρμενοβίλ, καραμέλα, φράουλα με σοκολάτα, βατόμουρο με σοκολάτα, φυστίκι με βανίλια και σοκολάτα.

Αυτό όμως που λάτρεψαν οι μικροί μας, κυρίως, φίλοι είναι τα νέα semi-freddo σάντουιτς, τα οποία κυκλοφορούν με γέμιση κρέμα-βανίλια και επικάλυψη γλάσου μαύρης σοκολάτας, πορτοκαλιού, φυστικιού, λευκής σοκολάτας, αλλά και με χρωματιστή τρούφα.

Τέλος, αν έχεις κάποια γιορτή στο προσκήνιο, συστήνουμε ανεπιφύλακτα να τιμήσεις μία τούρτα παγωτό από το Ninnolo. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Σοκολατίνα, φράουλα, καραμέλα, φυστίκι, βατόμουρο και την παραδοσιακή σπεσιαλιτέ Αρμενοβίλ. Όλες έχουν βάση τριμμένη βάφλα και σοκολάτα και είναι εξίσου απολαυστικές.

Ninnolo Gelato Lemnos, Π.Κυδά 5, Μύρινα Λήμνου

Facebook page Ninnolo Gelato Lemnos

Instagram Profile ninnolo_lemnos

 
 
 

 



Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!