ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

    Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΡΙΝΑΣ υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, σε συνδιοργάνωση με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ και την ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΕΣΒΟΥ, με τη στήριξη της ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ και ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, της ΑΜΚΕ ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, του ΜΕΑΣ ΛΗΜΝΟΣ και του ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ,  πραγματοποιεί την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 και ώρα 9μμ την εκδήλωση «ΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ » στο Κάστρο της Μύρινας.

    Η φετινή μας εκδήλωση αποτελεί ένα ταξίδι στον πλούτο της ελληνικής μουσικής με συνθέσεις Θεοδωράκη, Χατζηδάκη, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου, παραδοσιακά τραγούδια  του νόστου κ.λ.π. και θα είναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, μιας και το μουσικό της κομμάτι θα καλυφθεί από  τον συμπατριώτη μας κο Γρηγόρη Μανινάκη ο οποίος είναι:

Καθηγητής στο Πολιτειακό (Δημόσιο)  Πανεπιστήμιο της  Νέας Υόρκης  και ιδρυτικό  μέλος και σολίστας   της Ελληνικής Λαϊκής  Χορωδίας   που ιδρύθηκε  στην Νέα Υόρκη απο τον Μίκη Θεοδωράκη  το 1974. Ο κ. Γρηγόρης Μανινάκης έχει βραβευτεί πολλές φορές από την Ελληνική ομογένεια για την πολύτιμη προσφορά του και χαίρει μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού.

    Για να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές κυρίως δυσκολίες που «χρεώθηκε» η Κοινότητα μας και μη έχοντας στη διάθεση μας δικούς μας οικονομικούς πόρους, στηριχθήκαμε μεταξύ των άλλων και στην πολύτιμη βοήθεια των ΧΟΡΗΓΩΝ μας τους οποίους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

Χορηγοί: ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΚΟΣ, ΧΡΥΣΑΦΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΑΦΟΙ ΚΡΑΣΣΑ, ΑΦΟΙ ΧΡΥΣΑΦΗ,ΑΧΝΗ κ΄ ΚΑΝΕΛΛΑ,ΓΑΡΟΦΑΛΛΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ,ΓΙΑΜΑΡΕΛΛΟΣ ΜΑΘΙΟΣ,ΔΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (αντιπροσωπείες),ΖΑΦΕΙΡΗΣ Κ΄ΣΙΑ ΟΕ, « ΙΣΑΛΟΣ» ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ, «ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ» ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ, « ΚΑΣΠΑΚ΄ΝΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΑΪΔΗΣ, «ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ», ΠΙΤΣΑΡΙΑ «ΡΟΜΕΟ», ΤΑΒΕΡΝΑ «ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ»-SUNSET,ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΛΙΜΑΝΙ».

   Λόγω της ιδιαιτερότητας του Κάστρου και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:
1. Για λόγους ασφαλείας ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση θα οριοθετηθεί με περισχοίνιση και δεν θα επιτρέπεται η απομάκρυνση και η περιήγηση των συμμετεχόντων και του κοινού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στους υπόλοιπους χώρους του κάστρου.
2. Η προσέλευση ανηλίκων έως δεκατεσσάρων ετών στον χώρο του Κάστρου ,θα γίνεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ με τη συνοδεία γονέων ή κηδεμόνων, οι οποίοι θα φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια αυτών. 
3. Απαγορεύεται αυστηρώς στο χώρο του Κάστρου το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού καθ΄όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της διεξαγωγής της εκδήλωσης, καθώς και μετά το πέρας αυτής.
4. Δεν θα χρησιμοποιηθούν καθίσματα για το κοινό.
5. Σε περίπτωση ατυχήματος το Ελληνικό Δημόσιο ουδεμία ευθύνη φέρει.
6. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

 

   Η εκδήλωση υποστηρίζεται τεχνικά και διαφημιστικά από τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ.

 

    Εκ μέρους του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας

   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
 Αδαμαντία Γαροφαλλίδου-Παπούλκα

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Λούλη τα κατάφερε πάλι η πρόεδρα. Δήμαρχε ετοιμάσου τώρα αρχίζουν τα ωραία. Βλέπεις υπάρχουν οι τσάμπα μάγκες,αλλά υπάρχουν και κάτι μάγκες αληθινοί και μάλιστα γένους θηλυκού.

  2. Τά´παμε Ανδρωνιάτη στα μέσα Δεκέμβρη του ´17 όσον αφορά το θέμα της Προεδρας. Ο,τι και να κάνει δήμαρχο δεν θα τη δεις. Ε, για κανα ταρατατζουμ καλή είναι. Άλλωστε εξέφρασε την υποστήριξη της στο πρόσωπο του Βαγγέλα όταν ξεστόμισε την δήλωση του για πιθανή υποψηφιότητα του για τη δημαρχία. Αυτά, σε ένα χρόνο πάλι εδώ θα είμαστε να τα λέμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here