ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ας μιλήσουμε για βάφλες…αυτή την αμαρτία που δεν μπορείς να αποφύγεις το καλοκαίρι,γιατί την φαντάζεσαι με παγωτό και σου τρέχουν τα σάλια!

Μιλώντας για αμαρτίες, ο δρόμος θα σε βγάλει στο Ninnolo, εκεί που οι βάφλες έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και μπορείς να τις απολαύσεις σε τρεις πλέον μορφές .

Η πιο συνηθισμένη είναι αυτή των Waffle balls. Η μερίδα αποτελείται από οχτώ puffy βαφλομπαλάκια, που μπορείς να «στολίσεις» με υλικά της αρεσκείας σου, διαλέγοντας ανάμεσα σε ζεστή σοκολάτα, μπισκότο oreo, μπισκότο κανέλλας, τρούφα πολύχρωμη ή μαύρη, γλυκό του κουταλιού αγριοκέρασο, σαντιγί και φυσικά όσες γεύσεις επιθυμείς από το χειροποίητο Ninnolo gelato.

Η νέα εντυπωσιακή βάφλα που έφερε φέτος το Ninnolo και πολύ σύντομα εξελίχθηκε σε trend ακούει στο όνομα Pufflecone. Πρόκειται για βάφλα σε μορφή κώνου, η οποία τρώγεται στο χέρι με μία ή δύο μπάλες gelato στο εσωτερικό της. Φυσικά μπορείς να την εμπλουτίσεις με όποιο topping επιθυμείς.

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Αν υπήρχε παράδεισος με βάφλες εκεί θα πρωταγωνιστούσε αναμφίβολα το Waffliterol, ίσως ο,τι καλύτερο εφηύρε φέτος το Ninnolo Gelato! Αποτελείται από τέσσερα waffle balls, πραλίνα bitter που λιώνει στο στόμα, μία μπάλα gelato και σαντιγί, και όπως καταλαβαίνεις είναι η αδυναμία μας!

Για φρεσκοψημμένες βάφλες λοιπόν ξέρεις ποιός είναι ο προορισμός. Ninnolo Gelato, Π.Κυδά 5, Αγορά Μύρινας Λήμνου.

Facebook page Ninnolo Gelato Lemnos

Instagram Profile ninnolo_lemnos

 
 
 

 ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here