Ο Ήφαιστος Λήμνου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Basket League και ο νησιωτικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση για την ανακατασκευή του γηπέδου «Νίκος Σαμαράς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το γήπεδο ανακατασκευάζεται και θα αποτελέσει το σημείο κατατεθέν για τη νέα χρονιά και θα είναι ένα από τα πιο όμορφα και λειτουργικά γήπεδα της Α1 κατηγορίας.

Το γήπεδο θα μετατραπεί σε ένα πρότυπο χώρο άθλησης.

Η μετάβαση της ομάδας μπάσκετ στην Λήμνο θα σημάνει και νέα «γηπεδική» αναπνοή για το ακριτικό νησί και μάλιστα μεγάλων προδιαγραφών ανάλογων των ομάδων που θα φιλοξενηθούν στη Λήμνο.

Το γήπεδο ανακατασκευάζεται και θα έχει 1200 θέσεις θεατών. 1050 εκ των οποίων θα είναι οι κανονικές και 100 διακεκριμένες. Επίσης, θα υπάρχουν δύο σουίτες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 50 άτομα.

Τα καθίσματα θα είναι στα χρώματα της ομάδας (κόκκινα και μαύρα), όπως και επίσης κάποια χρυσά.

Το παρκέ θα είναι πλήρως ανακαινισμένο επίσης στα χρώματα της ομάδας. Θα γίνει πλήρης ανακατασκευή και επισκευή των αποδυτηρίων και νέα εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού.

Στο Κλειστό θα υπάρχει ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, σύγχρονα αποδυτήρια, γραφεία διαιτητών, ντόπινγκ κοντρόλ και ιατρείο. Αίθουσα Τύπου και θέσεις για πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο 100 θέσεις πάρκινγκ.

Να τονιστεί ότι στο σχεδιασμό έχει ενσωματωθεί η τελευταία διάταξη της πυροσβεστικής υπηρεσίας για λόγους πυρασφάλειας.

Το στολίδι της Λήμνου θα είναι σύντομα έτοιμο ώστε να φιλοξενήσει τις μεγάλες μπασκετικές προσωπικότητες της χώρας μας.»

 

πηγη: fws.gr

 
 
 
 

 Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here