ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Πελοπόννησος είναι η νοτιότερη και η μεγαλύτερη χερσόνησος στην Ελλάδα. Εκπληκτικές παραλίες, ειδυλλιακοί κόλποι, κατάφυτα δάση, επιβλητικά βουνά, κάμποι και πεδιάδες.

Ο γύρος της Πελοποννήσου είναι μια συγκλονιστική εμπειρία που αφήνει ανεξίτηλες μνήμες σε κάθε ταξιδιώτη. Οι μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου αλλά και τα ιστορικά χωριά κάθε νομού, γεμίζουν κάθε περιηγητή με μοναδικές εικόνες, ενώ οι επιλογές δραστηριοτήτων που του παρέχουν, ικανοποιούν τις ανάγκες όλων.

Ναύπλιο, Άργος, Επίδαυρος, Μυκήνες , Κόρινθος, Λουτράκι, Ξυλόκαστρο, Κιάτο, Τρίπολη, Δημητσάνα, Βυτίνα, Άστρος, Καλαμάτα, Γύθειο, Σπάρτη, Μονεμβασιά, Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Γύθειο, Σπάρτη, Μονεμβασιά, Ελαφόνησος, Πύργος, Πάτρα και άλλες, είναι μερικές από τις πόλεις και τα διάσημα τουριστικά θέρετρα της Πελοποννήσου που αποτελούν σταθμούς στο οδοιπορικό κάθε ταξιδιώτη.

Στο άκουσμα και μόνο των ονομάτων αυτών, εικόνες πλημμυρίζουν τη ματιά μας. Αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικά μνημεία, φυσικά αξιοθέατα κάθε είδους αρχίζουν να περνούν σαν κινηματογραφική ταινία μπροστά από τα μάτια μας. Τις τελευταίες δεκαετίες πολλές πόλεις και παραθαλάσσιες αλλά και ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου, επενδύουν όλο και περισσότερο στον τουρισμό.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε λοιπόν στο ταξίδι σας στην Πελοπόννησο και αφεθείτε στη γοητεία της.

Γύρος Πελοποννήσου 6ήμερη εκδρομή Ταξίδι στην μεγαλύτερη χερσόνησο της Ελλάδας Ιστορική, όμορφη, άγρια και ιδιόμορφη η Πελοπόννησος.

Έχει πολλά να πει στην ψυχή του περιηγητή της.

Αρχαία μνημεία, φυσικές καλλονές και υπέροχες ακτογραμμές, δένουν γοητευτικά με τους ορεινούς όγκους και την ταχύτητα των τοπίων…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here