ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο σύλλογος του ΓΑΣ Μύρινας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου, την καθιερωμένη παιδική χορευτική του παράσταση για το «κλείσιμο» του χορευτικού έτους, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας.

Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του ΓΑΣ ΜΥΡΙΝΑΣ παρουσίασαν χορούς από όλη της Ελλάδα και καταχειροκροτήθηκαν. Στο τέλος της εκδήλωσης ομάδα ενηλίκων χορευτών του συλλόγου παρουσίασε ένα ευχάριστο χορευτικό πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τον ελληνικό κινηματογράφο.                                  

Με το πέρας του προγράμματος πλούσιος μπουφές από εδέσματα φτιαγμένα από τις μαμάδες των μικρών χορευτών παρατέθηκε σε χορευτές και θεατές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ:

-Τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους σε κάθε μας προσπάθεια.

-Τους ενήλικες χορευτές του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθεια τους και ιδιαιτέρως τον κο Βαλάντη Κρομυλίδη για την ενδυματολογική επιμέλεια των μικρών μας χορευτών.

-Τους κους Θύμιο Γουδέλλη και Παναγιώτη Κυριαζή.

-Τον ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ για την τεχνική και διαφημιστική υποστήριξη της εκδήλωσης.

 Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την κεντρική εκδήλωση των ενηλίκων τμημάτων του  συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου 2018 στο Γυμνάσιο Μύρινας και επιφυλάσσει εκπλήξεις!!!Θα ενημερώσουμε σχετικά με νεότερο δελτίο τύπου.

   ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

 

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here