ΛΗΜΝΟΣ

O Κώστας Τραϊκος ανοίγει και φέτος την συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο! (φωτο-βίντεο)

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την συναυλία του τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνο αυτή την Κυριακή 13 Αυγούστου

Το άνοιγμα και το καλωσόρισμα της βραδιάς θα επιμεληθεί και φέτος μουσικά ο Dj Κώστας Τραϊκος όπως και πέρυσι, μιας και υπάρχει απόλυτη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον τραγουδιστή και στον DJ μετά από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες .

Ο καλλιτέχνης έχει δώσει αρκετές πετυχημένες συναυλίες στο νησί κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα στο Κέρος, όμως μετά την περσινή  τεράστια επιτυχημένη συναυλία  που έδωσε στα Ρηχά Νερά της Μύρινας,  δεν θα μπορούσε να μην την επαναλάβει και φέτος στον ίδιο χώρο!

Η Φετινή του εμφάνιση, είναι υπό την ευγενική χορηγία του ιδρύματος Μπούμπουρα και είναι ελεύθερη για όλους,  με την συνδιοργάνωση του ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου

Δείτε αποσπάσματα από την περσινή συναυλία

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!