Την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου η Λήμνος και πιο συγκεκριμένα στρατόπεδο περιφερειακά της Μύρινας θα φιλοξενήσει περισσότερα από πεντακόσια άτομα τα οποία και κλήθηκαν για να συμμετάσχουν στην μεγαλύτερη χερσαία άσκηση των τελευταίων ετών στην Λήμνο.

Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο  χρόνο το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  δείχνει με πράξεις του μια ιδιαίτερη ευαισθησία  για την  περιοχή του Βορείου Αιγαίου με συνεχείς  στρατιωτικές επισκέψεις και ασκήσεις.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι το τελευταίο εξάμηνο από το νησί του Αγίου Ευστρατίου έχουν «περάσει» από τον Πρωθυπουργό μέχρι όλους τους Αρχηγούς οπλών και σωμάτων του Ελληνικού Στρατού.

Τώρα λοιπόν ήρθε η σειρά της Λήμνου που τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να υποδέχεται άντρες μέχρι σαράντα πέντε ετών  οι οποίοι  έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν στο  συγκεκριμένο στρατόπεδο και θα εκπαιδευτούν για μία εβδομάδα.

Πέρα από το επιχειρησιακό κομμάτι θα είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν μετά από χρόνια φίλοι και σίγουρα θα δοθεί μια «ανάσα» στους καταστηματάρχες κυρίως  της Μύρινας.

Βέβαια εδώ να αναφέρουμε ότι έχουν προκύψει και μικροπροβλήματα κυρίως με τους Λημνιους  που συμμετέχουν στην άσκηση ,με αρκετούς από αυτούς να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους και την αδυναμία τους λόγο της ενασχόλησης τους με τον τουρισμό.

Πάντως από την πλευρά της 88ΣΔΙ φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση να ξεπεραστούν τέτοιου είδους προβλήματα.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ