ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 130 Σμηναρχία Μάχης (ΣΜ), στη Λήμνο, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Βάλσαμος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός συνομίλησε με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό του κλιμακίου των αεροσκαφών και του ελικοπτέρου ετοιμότητας, αντάλλαξε απόψεις και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σήμερα οι Τούρκοι έκαναν τρεις παραβιάσεις,μία εκ των οποίων εξελίχθηκε σε εμπλοκή. Σε σχέση με άλλες περιπτώσεις επισκέψεων οποιουδήποτε Έλληνα πολιτικού ή στρατιωτικού, η κατάσταση σήμερα ήταν σχετικά ήρεμη.

http://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2017/03/xristodoulou5-768x576-1.jpg

http://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2017/03/xristodoulou4-768x576-1.jpg

http://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2017/03/xristodoulou3-768x576-1.jpg

http://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2017/03/xristodoulou2-768x576-1.jpg

http://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2017/03/xristodoulou1-768x576-1.jpg

ΠΗΓΗ: militaire.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα λεφτά ο μηχανικός-κρεμάστρα στη πρώτη φωτό που κρέμασε ο Α/ΓΕΑ το jacket του για να χαιρετίσει το διοικητή!
    Δείγμα σεβασμού στους κατώτερους αξιωματικούς!

  2. Κοινός δεν γνωρίζετε την διαδικασία, επίσης μιλάμε για τον Α/ΓΕΑ..δηλαδή ο υπολογος και οχι μηχανικός που είναι για την προετοιμασία του αφους στην προσγείωση και την απογείωση οταν δένει τον χειριστή για ναμαστε σε 5′ στον αέρα σε readiness scrabble, που βγάζει τους τακους απτα σκέλη και δίνει το κράνος στον χειριστή είναι τσιράκι; Αυτη είναι η δουλειά του και μπράβο για την ταχύτητα προετοιμασίας και την βοήθειά τους για ναμαστε ασφαλείας και το γρηγορότερο στον αέρα. Λίγο σεβασμό στην Πολεμική Αεροπορία γιατί εμείς κρατάμε τους μπουφους μακριά, το ξέρουν και μας ξέρουν…καλά Ντροπή. Σας πείραξε που κράτησε το Φλαι. Και πως θα έβγαζε μετά τα σωστικά κ την στολη αντιG; Αναρωτηθήκατε; Οχι, παρά να προπαγανδιζετε ηλιθιότητες. Εδω και προσοχή θά’πρεπε να κάθονταν γιατί μιλάμε για τον Αρχηγο. Και ο νοών νοείτο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here