ΛΗΜΝΟΣ

Λιβαδοχώρι: Στο νοσοκομείο75χρόνη μετά από εισβολή αγνώστου στο σπίτι της.

post-img

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου 75χρόνη που σύμφωνα με όσα κατήγγειλε άγνωστος άνδρας  παραβίασε το παράθυρο της κουζίνας  και εισέβαλε στο σπίτι της με αδιευκρίνιστους  σκοπούς . Σύμφωνα με την  μαρτυρία της, της επιτέθηκε ενώ  εκείνη  τον  απώθησε τραυματίζοντας τη στο χέρι ενώ οι φωνές της τον έτρεψαν σε φυγή.

Ερεύνα διεξάγει το αστυνομικό τμήμα της Μύρινας που ενημερώθηκε αρμοδίως .

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.