ΛΗΜΝΟΣ

Αύριο με το «Βήμα της Κυριακής», αφιέρωμα στο Βόρειο Αιγαίο από το περιοδικό «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» με πλούσια παρουσίαση της Λήμνου!

post-img

Αύριο Κυριακή μην χάσετε στο «Βήμα της Κυριακής» το περιοδικό ΔΙΑΚΟΠΕΣ, στον πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό για την Ελλάδα και τους προορισμούς της σε μία πολυτελής έκδοση 430 σελίδων, φιλοξενείτε και προτείνεται με μοναδικές φωτογραφίες και περιγραφές για διακοπές το Βόρειο Αιγαίο

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου δια της Δ/νσης Τουρισμού, που είχε και την ευθύνη συντονισμού της όλης δράσης, στο πλαίσιο των ενεργειών ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας και προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου στην ελληνική αγορά συνέδραμε στη φιλοξενία δημοσιογραφικής αποστολής από το εν λόγω έντυπο κατά το διάστημα 11-23 Μαΐου σε Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Σάμο.

Παραλίες, αξιοθέατα, διαδρομές, γαστρονομία, εναλλακτικός τουρισμός και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για να οργανώσει κάποιος τις διακοπές του και όλα αυτά θα τα δούμε αύριο Κυριακή 13 Ιουνίου στο καλοκαιρινό τεύχος του “Διακοπές” από δύο κορυφαίους επαγγελματίες του είδους την Αφροδίτη Καλομάρη και τον Γιάννη Τούντα

Να θυμίσουμε η Λήμνος ήταν ο πρώτος προορισμός  από όπου ξεκίνησαν την αποστολή τους για το καλοκαιρινό αφιέρωμα του περιοδικού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και θα έχει πλούσια παρουσίαση από το νησί μας!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

 

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!