ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Χρυσόστομος Ψάρρας,  γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Λιβαδοχώρι και κατόπιν στη Μύρινα. Επαγγελματικά αρχικά απασχολήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση στο Λιβαδοχώρι. Αργότερα το 1989  δημιούργησε εταιρία με αντικείμενο την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες στη Μύρινα η οποία δραστηριοποιείται χωρίς διακοπή και τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή απασχόληση και στον τουριστικό τομέα με το Ναυτιλιακό και Τουριστικό πρακτορείο που έχει αποκτήσει στη Μύρινα. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Καραγιαννάκη και έχουν ένα γιό το Γρηγόρη και διαμένουν στον Αγ. Γιάννη Κάσπακα.

Η μεγάλη αγάπη για το νησί  και η συνεχή προσπάθεια για προβολή και ανάπτυξη τον ώθησαν στο να έχει συμμετοχή στα κοινά,  αρχικά ως Αντιπρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος του. Παράλληλα είναι και Αντιπρόεδρος της  Λήμνος Τουριστική ΑΜΚΕ, η οποία ασχολείται με το αντικείμενο που πραγματικά λατρεύει και για το οποίο προσπαθεί συνέχεια:  Με την προβολή και την τουριστική άνοδο της Λήμνου.

Όραμα του και διαρκή προσπάθειά του είναι η συνέχιση της φανερής πλέον ανόδου του νησιού, η όσο το δυνατό μεγαλύτερη στήριξη των επαγγελματιών μας  σε κάθε κλάδο αλλά και η φροντίδα στην  καθημερινότητα του συντοπίτη  μου. Είμαι ενεργός την τοπική κοινωνία και προσπαθώ να έχω παρουσία σε όσο το δυνατό περισσότερες  εμφάσεις της

Ο Μάκης Ψάρρας απάντησε on camera αλλά και γραπτός, στο LimnosReport  για την υποψηφιότητα του στον συνδυασμό του Δημήτρη Μαρινάκη «Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο»

1) Πιστεύετε ότι η Λήμνος είναι έτοιμη για την απλή αναλογική; 
Θα υπάρξει έργο ή θα είναι μια χαμένη τετραετία

Στη θεωρία της , η απλή αναλογική,  ωθεί σε συνθέσεις και σε συνεργασίες με σκοπό να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη . Αυτά όπως προανέφερα όμως είναι στη θεωρία . Είναι πολύ δύσκολο στην πράξη να ισχύσουν τα παραπάνω και να υπάρξει η απαραίτητη συνεννόηση ανθρώπων από διαφορετικούς συνδυασμούς με κοινό σκοπό την ανάπτυξη ενός τόπου . Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε καθυστερήσεις σε δράσεις και έργα και δυσκολίες σε άμεση αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων που χρήζουν άμεσης επέμβασης . Ο φόβος μου αυτός μπορεί να είναι  αβάσιμος,  μόνο στην περίπτωση όπου οι τωρινές εξαγγελίες όλων μας για στόχευση στην άνοδο του νησιού μας  αποδειχθούν ότι ισχύουν στην πράξη . 

2) Υπάρχουν άξιοι και στους άλλους συνδυασμούς και εάν ναι 
πως θα σκιαγραφούσατε το προφίλ τους μιας και δεν μπορείτε
 να αναφερθείτε σε ονόματα;

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο  ότι υπάρχουν άξιοι και ικανοί σε κάθε συνδυασμό . Έχω συνεργαστεί στην πορεία μου ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου , αλλά και ως Αντιπρόεδρος  της ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική με αρκετούς από αυτούς και έχουμε φέρει αποτελέσματα σε διάφορες δράσεις . Χαίρομαι που αυτά τα άτομα δραστηριοποιήθηκαν στα κοινά , επειδή έχουν σε προτεραιότητα τον τόπο  και τον συνάνθρωπο μας  και θα χαρώ ακόμη περισσότερο όταν από κοινού μετά τις εκλογές συνεργαστούμε και στο Δήμο Λήμνου . Εύχομαι ολόψυχα καλό προεκλογικό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους .

3) Για ποιο λόγο επιλέξατε να συμμετάσχετε
 στο συγκεκριμένο συνδυασμό;

Ο Δημήτρης Μαρινάκης , ως Δήμαρχος Λήμνου την περασμένη πενταετία, απέδειξε περίτρανα ότι με δικαιοσύνη, εμπιστοσύνη και εργατικότητα πάει ο τόπος μας μπροστά,  με σταθερή και δυνατή πορεία . Στο θέμα του τουρισμού, (στο οποίο  έχω ενεργή συμμετοχή), κατά την προηγούμενη εκλογική περίοδο είχε σε πρώτο πλάνο τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις για την  άνοδο της Λήμνου. Έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική, τη στελέχωσε με άξια και ικανά στελέχη, με πρόγραμμα και δράσεις με πλήρη στόχευση . Τα αποτελέσματα είναι  ορατά σε όλους και απόλυτα μετρήσιμα. Και σε όλους τους τομείς αποδείχθηκε η πρόοδο και η άνοδο. Με αρκετά από τα στελέχη που δραστηριοποιήθηκαν και δοκιμάστηκαν στο Δήμο Λήμνου , αλλά και πολλά νέα , τα οποία έχουμε αποδείξει τη δυναμική μας  σε πολλούς τομείς και φορείς , ο Δημήτρης Μαρινάκης προχώρησε στη συγκρότηση του συνδυασμού  «ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ» με κοινό στόχο και όραμα , την συνέχιση της ανόδου και της προόδου του νησιού μας. Για αυτούς τους λόγους, επέλεξα να συμπορευτώ μαζί του και μαζί με όλους τους συνυποψηφίους μου στο συγκεκριμένο συνδυασμό .

 

 

 

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here