ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

παιδικη χαρα

Μήπως τα λέγαμε; Παιδί χτύπησε στις ευρωπαϊκών προδιαγραφών παιδικές χαρές τις Μύρινας;

Διαβάστε το ποστ από το facebook της Αλίνας Τυρογαλά που σήμερα το παιδί της χτύπησε στην παιδική χαρά στο Ρωμέικο Γιαλό

 

«Βόλτα στο Ρωμέικο Γιαλό σήμερα και γυρίσαμε μέσα στα αίματα γιατί πήγαμε στην ευρωπαϊκών προδιαγραφών παιδική χαρά!

Οι παιδικές χαρές στην Ευρώπη κύριοι δεν είναι ρατσιστικές ώστε να απευθύνονται μόνο στο γιο του Spider-Man, έχουν δάπεδο ασφαλείας σε όλη την έκταση τους, είναι περιφραγμένες και έχουν πολλά παιχνίδια ώστε να μπορούν τα παιδιά όλων των ηλικιών να παίξουν!

Εσείς αποφασίσατε οτι όποιο παιδάκι είναι κάτω από 6 χρονών ή δεν έχει κάνει μαθήματα ορειβασίας δεν πρέπει να παίζει, βάλατε χαλίκι για να είστε σίγουροι οτι όποιο απ’ αυτά πέσει θα τσακιστεί και όποιο δεν τσακιστεί εκεί θα πέσει στη θάλασσα και φυσικά δεν φροντίσατε να βάλετε τόσα παιχνίδια όσα ξηλώσατε!

Καταργήσατε όλα τα παραδοσιακά παιχνίδια και επιλέξατε τις μοναδικές τσουλήθρες χωρίς σκάλες!!!

Βάλατε δάπεδο ασφαλείας μόνο στο διάδρομο (;;;) το οποίο είναι πάντα καλυμμένο από χαλίκι! Τα φώτα τη νύχτα φυσικά είναι περιττή πολυτέλεια…

Αφουγκραστείτε μια φορά τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του κόσμου και κάντε κάτι!!!

Γιατί πρέπει πάντα ο πολίτης να διεκδικεί το σωστό με ακραίο τρόπο;;;»

 

Η ανάρτηση γίνεται μετά από έγκριση και ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να πάρουν θέση, άμεσα!

Αφουγκραστείτε μια φορά τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του κόσμου και κάντε κάτι!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ πριν τελειώσουν τα έργα,ειχα αναρτήσει φώτο γραφίες τω παιδικών χαρών στο face και κατ ιδίαν επαφη που είχαμε με τον βουλευτή του Σύριζα στο δημαρχείο με συζήτηση τα προβλήματα της Λήμνου ανεφερα κ τις παιδικές χαρες.Η απάντηση ήταν οτι βιαζόμαστε κ να περιμένουμε να τελειώσουν πρώτα.Ε ναι τελείωσαν!!!Ας κάνουμε αλλαγές πριν υπάρξουν χειρότερα κ χωρις επιστροφή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here