Ο  Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης – Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου καλεί όλους τους συλλόγους και τους φορείς που προγραμματίζουν εκδηλώσεις στα πλαίσια των 100 χρόνων από την  απελευθέρωση του νησιού μας  να καταθέσουν το πρόγραμμά τους στα γραφεία του νομικού προσώπου το συντομότερο δυνατό.

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης – Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου θα αναλάβει τη συλλογή και ταξινόμηση των προτάσεων προκειμένου να συντονίσει τους φορείς και να εκδώσει ένα συνολικό πρόγραμμα ώστε αποφευχθούν φαινόμενα ταυτόχρονων εκδηλώσεων ή διαδοχικών  εκδηλώσεων συναφούς περιεχομένου.

Το νομικό μας πρόσωπο σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου θα παρέχει κάθε δυνατή υλικοτεχνική υποστήριξη για την  υλοποίηση των εκδηλώσεων των συλλογικών φορέων.

Πληροφορίες   στα γραφεία του νομικού προσώπου στον 1ο όροφο του κτιρίου της ΕΑΣ,  λιμάνι Μύρινας , τηλ. 2254024011 και  2254350521.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ