Όπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκε Παγκύπρια εκστρατεία με την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού της Μεγαλονήσου, με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους αναξιοπαθούντες της Ελλάδας.
Το Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολίων απoφάσισε στα πλαίσια της αδελφοποίησης με τον τέως Δήμο Μύρινας και το νυν Δήμο Λήμνου, τα τρόφιμα που θα συγκέντρωνε να αποσταλούν αποκλειστικά στη Λήμνο.
Έτσι, την Μεγάλη Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 ο Δήμος Λήμνου παρέλαβε περίπου 2 τόνους συσκευασμένα τρόφιμα, τα οποία συμπεριλάμβαναν ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά κ.λ.π.
Ο Αντιδήμαρχος Λήμνου, κ. Μπουλώτης Δημήτρης, παρέδωσε τα τρόφιμα στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να συμπεριληφθούν στην Πασχαλινή διανομή που προετοιμάζει αυτές τις ημέρες και κατ’ αυτόν τον τρόπο να διασφαλιστεί η άμεση διανομή τους.
Τα τρόφιμα παρέλαβε ο πρόεδρος του Παραρτήματος Λήμνου του Ερυθρού Σταυρού κος Μπαβέας, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και εθελόντριες.
Ο Δήμαρχος Λήμνου στην ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβούλιου Περβολίων τόνισε ότι, παρά το γεγονός στην παραγωγική Λήμνο οι συνέπειες της κρίσης δεν έχουν το δραματικό χαρακτήρα που έχουν στις μεγαλουπόλεις, η βοήθεια των Κυπρίων αδελφών μας είναι για κάποιους συμπολίτες μας πολύτιμη.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ