Κάποιοι κατέστρεψαν δημόσιο ιατρικό μηχάνημα  προς όφελος ιδιωτικών κέντρων

Συγκλονιστική η αποκάλυψη που έκανε σήμερα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κος Κατσιφαράκης.

Ο κος Κατσιφαράκης αποκάλυψε ότι έγινε δολιοφθορά στον αξονικό τομογράφο του Νοσοκομείου Λήμνου (ανήκει  διοικητικά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης)  και άφησε αιχμές ότι αυτό έγινε σκόπιμα ώστε να οδηγούνται οι ασθενείς στα ιδιωτικά ιατρικά κέντρα!!!

Η ιστορία αποκαλύπτει το μπάχαλο-φαγοπότι που ισχύει στο χώρο της υγείας καθώς και την ένοχη σιωπή των συνδικαλιστών που γνωρίζουν  αλλά δε μιλούν ή αδιαφορούν. Ο κος Κατσιφαράκης παρουσίασε έκθεση της εταιρείας που έχει αναλάβει την συντήρηση του αξονικού τομογράφου σύμφωνα με το οποίο άγνωστοι αφαίρεσαν ηλεκτρικές συνδέσεις  από τον αξονικό τομογράφο και πρόσθεσαν ξένα εξαρτήματα ώστε να καταστούν ανενεργό τον αξονικό τομογράφο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αξονικός τομογράφος ήταν κλειδωμένος σε αίθουσα του Νοσοκομείου Λήμνου όπου δεν διαπιστώθηκαν ίχνη παραβίασης! Με δύο λόγια η δουλειά έγινε μέσα από το Νοσοκομείο.

 Πως έγινε η αποκάλυψη

Ιδιωτικό κέντρο έστειλε επιστολή στη Διοίκηση του Νοσοκομείου σύμφωνα με την οποία λόγω συσσωρεμένων οφειλών διακόπτει  τη συνεργασία με το Νοσοκομείο Λήμνου.  Αμέσως ο κος Κατσιφαράκης ζήτησε να ενημερωθεί γιατί δε λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος. Έκπληκτος ενημερώθηκε ότι δεν λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια!!!  Ζητήθηκε τότε από την εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του αξονικού τομογράφου να εξετάσει τεχνικά τους λόγους για τους οποίους δε λειτουργεί το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Η τεχνική έκθεση της εταιρείας έβγαλε λαβράκι:  ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ!!!!   ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΛΉΜΝΟΥ!

Για το θέμα έχει διαταχθεί ΕΔΕ και σύμφωνα με πληροφορίες του Lesvosnews.net  έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Μυτιλήνης.

Ο κος Κατσιφάρακης σε ερώτηση για το ποιοι ευθύνονται απάντησε με μια αγγλική παροιμία: αν θέλεις να βρεις τον έλεγχο ακολούθησε το χρήμα!!!

και μια απορία: όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που κάθε μέρα κάνουν επαναστατική γυμναστική που είναι;lesvosnews.net

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ