ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν πάει Λήμνο ο «Πελαγίτης»

post-img

Αποσύρθηκε το αίτημα της δρομολόγησης του οχηματαγωγού «Πελαγίτης», συμφερόντων του εφοπλιστή Καλλιμασιά, στη Λήμνο και την Καβάλα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Το πλοίο εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη και μεταφέρει οχήματα. Με αίτημα που είχε καταθέσει η εταιρεία στο ΣΑΣ, ήθελε να επεκτείνει το δρομολόγιό της προς Λήμνο και Καβάλα, ώστε να αυξήσει το μεταφορικό έργο του.
Η ΝΕΛ, που έχει σύμβαση για τη δρομολόγηση στην άγονη γραμμή Καβάλας – Λήμνου – Λέσβου – Χίου – Σάμου – Ικαρίας, αντέδρασε, διότι η σύμβαση που έχει συνάψει με το Ελληνικό Δημόσιο, προβλέπει μονοπωλιακή εξυπηρέτηση της γραμμής.emprosnet

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!