Πολλά παράπονά τις τελευταίες ημέρες για τη καθαριότητα στη Μύρινα ! Τόσο για τη περιοχή του ΤΣΑΣ  όσο και για το Ανδρώνι  εκφράζονται παράπονα από τους κατοίκους  για πλημμελή καθαριότητα  από τα συνεργεία του  δήμου ! Είναι γνωστές οι ελλείψεις  του δήμου σε προσωπικό και ότι επίκεινται  προσλήψεις(όπως είχαμε αναφερθεί και σε παλαιότερο άρθρο μας ) αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία  .Ίσως  η αλλαγή των «δρομολογίων»των οδοκαθαριστών είναι μία λύση μιας  και εξαιτίας των έργων  κάποιοι δρόμοι έχουν γίνει πιο πολυσύχναστοι και άρα με περισσότερα σκουπίδια !

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν χρειάζονται κι άλλες προσλήψεις αλλά καλύτερη κατανομή του υπάρχοντος προσωπικού και βέβαια κάποιος να ελέγχει αν οι οδοκαθαριστές κάνουν αυτό που πληρώνονται ή λουφάρουν στα σοκάκια…Οι εποχές που οι δήμαρχοι αύξαναν τα τέλη για να κάνουν προσλήψεις έχει παρέλθει.Ουαί κι αλίμονο αν επιχειρηθούν πάλι τέτοια κολπάκια γιατί ο κόσμος είναι υποψιασμένος και ταλαιπωρημένος.Όσο για τα τέλη που ανέφερα πιο πάνω θέλω να πω ότι ο κόσμος τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα κι αντί για ελαφρύνσεις βλέπουμε επιβαρύνσεις.Από που θα βρει ο κόσμος να σου τα πληρώσει αυτά δήμαρχε?Από που κι ως που πήγες κοντά στα σαράντα ευρώ το μικρό βυτίο εκκένωσης?

  2. Μην διαμαρτύρεστε για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη…είχε έξοδα ο Δήμος Λήμνου! Είχε να διοργανώνει τα πάρτυ αποχαιρετισμού του Aqua Maria! Τελικά η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή κάνει ότι μπορεί για να αποδειχθεί η χειρότερη όλων των εποχών… κρίμα για τη Λήμνο μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here