Φίλος αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω σχόλιο στο άρθρο που αφορούσε το τραυματισμό  στην αγορά το πρωί. Το δημοσιεύουμε γιατί πιστεύουμε ότι η άποψη του εκφράζει όλους μας !

“Κατ’ αρχήν να ευχηθώ γρήγορα περαστικά στον άτυχο συντοπίτη μας που βρέθηκε στα καλά του καθουμένου στο νοσοκομείο.
Τώρα,όσον αφορά το θέμα της κυκλοφορίας οχημάτων στη Μύρινα έχω γράψει και παλιότερα ότι η μόνη λύση για να αρθεί το σημερινό άναρχο καθεστώς και επιτέλους να αναπνεύσει το κέντρο της πόλης,είναι να απαγορευτεί η είσοδος για όλα τα οχήματα στα κάτωθι σημεία(με χρήση κατάλληλων εμποδίων):
* οδός Γαρουφαλλίδου, στο ύψος του Αστυνομικού τμήματος
* οδός Π. Κυδά (πεζόδρομος αγοράς) στο ξεκίνημά της στο λιμάνι και στο τελείωμά της στην πλατεία ΚΤΕΛ.Φυσικά πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη και για τις κάθετους παρόδους…
* οδός Ποσειδώνος (παραλία Νέας Μάδυτου)
* οδός Ναυάρχου Κουντουριώτου (από εγκαταστάσεις ναυτικού ομίλου)
Εξυπακούεται ότι τα εμπόδια που θα τοποθετηθούν θα μπορούν να αίρονται με κατάλληλο κλειδί που θα διανεμηθεί τόσο σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης(αστυνομία,ασθενοφόρο,πυροσβεστική) καθώς και στους μόνιμους κατοίκους του κέντρου.Για τους οποίους μόνιμους κατοίκους πρέπει να προβλεφθούν επιτέλους σημασμένες ονομαστικές θέσεις στάθμευσης όπου θα σταθμεύουν οργανωμένα και χωρίς να κλείνουν τα στενά.
Το καλοκαίρι θυμόμαστε όλοι τι είχε συμβεί στην πυρκαϊά στο σούπερ μάρκετ κοντά στο λιμάνι όπου δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν οι πυροσβέστες λόγω παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Επίσης έχουμε όλοι μας λίγο πολύ γίνει μάρτυρες περιστατικού που το ασθενοφόρο δεν μπορεί να παραλάβει ασθενή.Σήμερα παρασύρθηκε πεζός από δίτροχο.
Τι άλλο περιμένουν εκεί στο Δήμο;  ” ευχαριστούμε !

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here