ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λακούβες ….παντού!!

post-img

Αυτός ο δρόμος είναι στο κέντρο της πόλης! Η φωτογραφία   τα λέει όλα! Απροσπέλαστος  για τα οχήματα και επικίνδυνος πλέον και για τους πεζούς, ειδικά το βράδυ που δεν υπάρχει φωτισμός. Πρόκειται για την οδό Μοσχίδη που συνδέει τη προέκταση της Λ. Δημοκρατίας με το λιμάνι! Δυστυχώς η ίδια εικόνα παρατηρείται σε πολλούς δρόμους της πόλης  και τα παραπονά οδηγών για τις φθορές  που προκαλούνται στα οχήματα λόγω του κακού οδοστρώματος  πληθαίνουν. Από το αρμόδιο τμήμα της  τροχαίας  μας είπαν ότι δεν είναι λίγες οι φορές που δικυκλιστές έχουν εκτραπεί της πορείας τους εξαιτίας  της  κατάστασης του οδοστρώματος! Μήπως λοιπόν ενόψει του καλοκαιριού θα έπρεπε η αρμόδιοι να ασχοληθούν με το θέμα ;

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!