ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκλογές ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

ελμε

 

Η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στο ΕΠΑΛ Μύρινας στις 9π.μ.  πραγματοποιούν  εκλογοαπολογιστική συνέλευση και θα ακολουθήσει εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εποπτικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρουν στην ηλεκτρονική τους σελίδα elme-limnou.gr

 

Οι υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στο ΔΣ της ΕΛΜΕ μέχρι την Κυριακή 23 Νοεμβρίου στις 8.00μ.μ. Υποβάλλεται έγγραφη κοινή δήλωση υπογεγραμμένη απ’ όλους τους υποψήφιους που παίρνουν μέρος στο συνδυασμό. Η δήλωση περιέχει τα ονοματεπώνυμα.

Όσοι εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στην διαδικασία δικαιούνται συνδικαλιστική άδεια για τη μέρα αυτή, οι υπόλοιποι οφείλουν να παρουσιαστούν κανονικά στο σχολείο τους.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των συναδέλφων , καθώς λόγω των πολλών υποχρεώσεων της ειρηνοδίκου εκείνη τη μέρα τόσο η συνέλευση όσο και η εκλογική διαδικασία πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς καμία καθυστέρηση.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!