Την έγκριση του ΑΣΕΠ πήρε την προηγούμενη βδομάδα η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) Α.Ε. προκειμένου να προβεί στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της στο Νομό Λέσβου άμεσα.
Σύμφωνα με την έγκριση, θα καλυφθούν συνολικά 13 θέσεις κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Δ.Ε.), όλες με οκτάμηνες συμβάσεις, που θα αφορούν εννιά τεχνίτες και τέσσερις διοικητικούς υπαλλήλους. Πιο συγκεκριμένα, οι θέσεις των τεχνικών είναι της ειδικότητας «Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων – Υπόγειων Δικτύων» και κατανέμονται ως εξής: πέντε για την περιοχή της Μυτιλήνης και από μία για τα πρακτορεία Μύρινας και Καλλονής και τα υποπρακτορεία Άντισσας και Αγίου Ευστρατίου.
Οι θέσεις των διοικητικών είναι «Υπάλληλοι Γραφείου» και κατανέμονται δύο στη Μυτιλήνη και από μία σε Μύρινα και Καλλονή.
Η αναγγελία της προκήρυξης αναμένεται να δημοσιοποιηθεί απ’ τη ΔΕΗ Α.Ε. στις 29 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, και η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων να γίνει το διάστημα από 1ης έως και 8 Αυγούστου στα κεντρικά γραφεία τής ΔΕΗ στη Μυτιλήνη.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται μετά την αναγγελία της προκήρυξης στο τηλέφωνο 22510 21623 (κ. Λευτέρης Βακιρλής).emrposnet

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here