Ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι σχολικοί αγώνες Λυκείων της  πρώτης φάσης τόσο στα ατομικά  αθλήματα  όσο και στα ομαδικά , όπου συμμετείχε η πλειοψηφία των Λυκείων της Λέσβου και Λήμνου. Παρά την ελλιπή επάνδρωση αλλά και τις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που προκύψανε στη πορεία της διεξαγωγής των αγώνων, η ομάδα Φυσικής Αγωγής ανταποκρίθηκε και διοργάνωσε χωρίς προβλήματα  το σύνολο των αγώνων.

ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΑΓΟΡΙΑ  1ος  ΚΡΕΜΕΡ ΟΙΣΙΝ     ΓΕΛ ΠΕΤΡΑΣ

2ος  ΚΑΓΙΑΤΣΚΑ ΚΛΑΙΝΤΙ      ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ

3ος   ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ         ΕΠΑΛ ΜΥΡΙΝ

 ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΓΟΡΙΩΝ   1ο      ΓΕΛ  Πολιχνίτου
2ο      ΓΕΛ Παμφίλων
3ο      4ο ΓΕΛ   Μυτιληνης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ  1η ΝΤΙΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  Γ.Λ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
2η  ΜΑΝΩΛΗ –ΓΕΩΡΓΑΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΓΕΛ  ΑΓΙΑΣΣΟΥ
3η   ΤΖΑΝΕΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΓΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ     1ο    ΓΕΛ ΠΕΤΡΑΣ
2ο    ΓΕΛ ΑΓΙΑΣΣΟΥ
3ο    ΕΠΑΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:                                 ΓΕΛ ΠΕΤΡΑΣ
ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΑΓΟΡΙΩΝ :  ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ:   3ο ΓΕΛ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Πραγματοποιώντας τρεις εντυπωσιακές εμφανίσεις το ΓΕΛ Πέτρας στον Πειραιά, έφτασε ένα βήμα πριν την είσοδο στις 8 καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου σχολικού τουρνουά. Με δύο νίκες στο ξεκίνημα (1-0 το ΓΕΛ  Πειραιά και 2-0 το ΓΕΛ  Πάρου) έφτασε μετά από  εξαντλητική καθημερινή προσπάθεια να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΓΕΛ  Κω όπου και ηττήθηκε με 3-0.

Ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Λέσβου κ. Τσιόπας Ιωάννης, συγχαίρει την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών του ΓΕΛ Πέτρας για την  αντιπροσώπευση του σχολικού αθλητισμού  του Ν. Λέσβου.
Επίσης συγχαίρει τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στην 1η φάση των σχολικών αγώνων για την άψογη αθλητική συμπεριφορά που επιδείξανε καθώς και τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την επαγγελματική συνεργασία  και σωστή παιδαγωγική καθοδήγηση των μαθητών.
Τέλος, από φέτος ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής καθιέρωσε  «έπαθλο ήθους» το οποίο πανάξια απονεμήθηκε  αφού στο τελικό με το ΓΕΛ Πέτρας αναδείχθηκε το πραγματικό νόημα τέλεσης των μαθητικών σχολικών αγώνων.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ