Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μύρινας τη Τρίτη ,18 Δεκεμβρίου ,διοργανώνει «μεγάλη» Χριστουγεννιάτικη   γιορτή στη κεντρική αγορά της Μύρινας .Στη γιορτή που θα πραγματοποιηθεί  το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης θα συμμετέχουν εκτός από τα τμήματα παραδοσιακών χορών του συλλόγου μας (παιδικό και ενηλίκων )  οι  παρακάτω σύλλογοι  :     

 

Εκπολιτιστικός σύλλογος Θάνου

    Μ.Ε.Ε.Α.Σ  Κάσπακα-Αι Γιάννη

   Χορευτικό τμήμα Πλατέως

  Πολιτιστικός σύλλογος «Αγιοι Ανάργυροι»  Δάφνης 

Η εκδήλωση που θα ξεκινήσει  στης 18:00, με πομπή όλων των χορευτικών από το λιμάνι, τραγουδώντας τα κάλαντα (παιδικά τμήματα ) ,θα διασχίσει όλη την αγορά  μέχρι τα Κτελ και θα καταλήξει στη κεντρική πλατεία Υψιπύλης ( ΟΤΕ). Eκεί  θα κορυφωθεί η γιορτή με χορούς ,κεράσματα ,άφθονο  κρασί , καστανα και φωτιές όπως το έθιμα προστάζει ! Την υποστήριξη της εκδήλωσης έχουν αναλάβει επαγγελματίες του νησιού όπως το «Αχνή και κανέλα»  , η  «Αγγελική από Χρυσάφη» ,ο «Ζέφυρος» , οι αφοί Χρυσάφη  , η φρουταγορά Γαροφαλλίδη  η ΕΑΣ Λήμνου . Την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ