Το Δήμαρχο Λέσβου επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, οι κύριοι Zeljko Perkunic, ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου “Fox Travel”, Δημήτρης Νάκος, ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου “prima holidays”,……
με έδρα τη Ζάκυνθο, και Δημήτρης Κουταλιανός, ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου “Alonia Holidays” στη Μήθυμνα, οι οποίοι συζήτησαν με τον κ. Βουνάτσο την πρόθεση τους να δρομολογηθεί αεροπορική γραμμή μεταξύ Βελιγραδίου και Μυτιλήνης, με αεροσκάφος 168 θέσεων για μεταφορά τουριστών από τη Σερβία στη Λέσβο, σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείου του κ. Κουταλιανού και τον κ. Νάκο, που ήδη έχει δρομολογήσει αντίστοιχη συνεργασία με τον κ. Perkunic, στη Ζάκυνθο.

Πρόκειται για την εκτέλεση 11 συνολικά πτήσεων, για πρώτη φορά από Βελιγράδι προς Λέσβο, οι οποίες θα γίνονται κάθε 10 ημέρες με ημερομηνία έναρξης την 10η Ιουνίου 2013.

Οι κύριοι Perkunic, Νάκος και Κουταλιανός, ζήτησαν την αρωγή του Δήμου Λέσβου και των τοπικών αρχών στην προσπάθεια που καταβάλουν να καταστήσουν το νησί μας τουριστικό προορισμό για Σέρβους. Εξήγησαν στον Δήμαρχο ότι η αγορά της Σερβίας, σε ο,τι αφορά τη Λέσβο, είναι παρθένα αγορά από τουριστικής απόψεως και από άποψη εμπορίας Λεσβιακών προϊόντων στη Σερβία.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους επισκέπτες του, τους έδωσε αναμνηστικά δώρα και δεσμεύτηκε να ενημερώσει τόσο τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Νάσο Γιακαλή, όσο και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, της οποίας ο κ. Βουνάτσος είναι Πρόεδρος, καθώς και τις οργανώσεις των Ξενοδόχων, των Πρακτόρων, το Επιμελητήριο Λέσβου και όλων των συναφών επαγγελμάτων, για την καλύτερη οργάνωση της υποδοχής των Σέρβων τουριστών και της διάθεσης Λεσβιακών προϊόντων εκεί. lesvospost.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ