«Ο Δήμος Λήμνου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μπουλώτη στο ΙΙΙ Διεθνές Συμπόσιο για το Νιγιαζί Μισρί που πραγματοποιήθηκε στις 2 & 3 Νοεμβρίου 2012 στη Μαλάτεια της Τουρκίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ο Αντιδήμαρχος έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους διοργανωτές και τους συνέδρους, πολλοί από τους οποίους είχαν παρευρεθεί και στο αντίστοιχο Συμπόσιο που είχε διοργανωθεί στη Λήμνο.

Στο χαιρετισμό του προς το Συμπόσιο, ο Αντιδήμαρχος πρότεινε τη σύσταση μικτής Οργανωτικής Επιτροπής, με στόχο τη μετεξέλιξη του Συμποσίου σε Συνέδριο και την εμπλοκή όλων των πόλεων στις οποίες δίδαξε ο Μισρί ενώ παρέδωσε αναμνηστικά δώρα προς το Νομάρχη και τον Δήμαρχο Μαλάτειας.»

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δόξα το θεό (ή καλύτερα τον Αλλαχ) .τρομάξατε να το καταλάβετε ότι από εκεί θα «φάει ψωμί» το νησί….το έχουμε στα πόδια μας και το κλωτσάμε! Ελπίζω να πήρε το μάθημα του και ο Δήμος για το τι σημαίνει φιλοξενία ,μια και πέρυσι η αντίστοιχη εικόνα όταν πραγματοποίησαν το σύνεδροι οι Τούρκοι στη Λήμνο η εικόνα μας ήταν το λιγότερο απογοητευτική αν όχι απαράδεκτη .θα θυμάστε πως τους αντιμετωπίσαμε ……

  2. δυστηχως για σενα χχχ δεν γνωριζεις τα των νησιων.δεν γνωριζεις οτι φετος η Μυτιληνη «εφαγε ψωμι» απο τους Τούρκους .Δε γνωριζεις οτι και η Σάμος και η Χιος ετρεχαν για να ισχυσει και για αυτους το καθεστως της καταργησης της βιζας για να παρουν και αυτη μεριδιο απο την πιττα των τουριστων απο Τουρκια .Η Λήμνος εχει πιάσει το ΤΖΟΚΕΡ με τον Νιγιαζι Μισρι ,οταν βρεθούν κάποτε κάποιοι που θα το καταλάβουν τότε θα ζουνε μόνο από αυτο.Φοβάμαι οτι θα ερθεις κ εσυ εδω να δραστηριοποιηθεις ,αν …..και δε μου μοιαζεις για της δουλειας ….. .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here