ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διήμερη Εκδρομή στην Ονειρούπολη Δράμας για να βρούμε και εκεί τον Άγιο Βασίλη!

Αναχώρηση από Λήμνο: Σάββατο 16Δεκεμβρίου 2017
Επιστροφή στην Λήμνο: Κυριακή βράδυ 17 Δεκεμβρίου 2016

Το χωριό του Άη Βασίλη

Θα ξεκινήσουμε από την Λήμνο με τα γράμματά μας έτοιμα για να τα παραδώσουμε οι ίδιοι στον Άγιο Βασίλη που μας κάλεσε και μας περιμένει στην Ονειρούπολη.

Τα παλιά χρόνια όταν ο Άγιος Βασίλης ταξίδευε για να μοιράσει τα δώρα του έκανε πάντα στάση στα χιονισμένα βουνά της Δράμας για να ξεκουραστούν οι τάρανδοι. Εκεί που στεκόταν είδε την πόλη της Δράμας και την αγάπησε. Σκέφτηκε πως θα ήθελε όλος ο κόσμος να δει αυτό που βλέπει και έτσι αποφάσισε να φτιάξει εκεί την Ονειρούπολη. Μάλιστα αγάπησε τόσο πολύ την Ονειρούπολη και για ένα μήνα πηγαινοέρχεται από τον Άγιο Πόλο για να συναντήσει τα παιδάκια που τον επισκέπτονται από όλη την Ελλάδα.

Τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια που φιλοξενούν μια πληθώρα δωρεάν δράσεων για τα μικρά παιδιά με πολλές μεγάλες εκπλήξεις, τα ποικίλα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα πλούσια εδέσματα και ροφήματα που κάθε μέρα παρασκευάζονται στα σπιτάκια της αγοράς, τα τρενάκια περιήγησης, το υπέροχο παγοδρόμιο, το μαγευτικό καρουζέλ, ο ονειρεμένος στολισμός του παραμυθένιου χωριού και τα χαμόγελα εθελοντών και επισκεπτών, απογειώνουν την Ονειρούπολη..

Η Ονειρούπολη είναι σπίτι πολλών φίλων του Άγιου Βασίλη εκεί θα δούμε το σπίτι του παραμυθιού όπου θα μάθουμε ιστορίες από όλα τα ταξίδια του Άγιου, θα δούμε το εργαστήρι του και το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με τα μαγικά γλυκά που του αρέσουν τόσο πολύ.

Επιστρέφουμε στο παραμύθι για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά!!!
Εκεί, όπου οι καρδιές ενώνονται για να δείξουν πως κάθε θαύμα μπορεί να συμβεί τα Χριστούγεννα… και μια παραμυθένια γιορτή σαν όνειρο, αρχίζει…

Πληροφορίες και Κρατήσεις Θέσεων: Petrides Travel
Τηλεφωνα Επικοινωνίας: 2254022039 & 2254029550
www.petridestravel.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Συμπληρώστε το πεδίο για τη δημοσίευση του σχολίου. *