ΛΗΜΝΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ: Τα καλικαντζαράκια του πάρκου ξανάρχονται με τις σκανταλιές τους, στο 3ο Δημοτικό σχολείο Μύρινας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου, διοργανώνουν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 Χριστουγεννιάτικη Γιορτή.

Έρχονται . . . και είναι έτοιμα για τρελές σκανταλιές!!! Τα καλικαντζαράκια του πάρκου ξαναχτυπούν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 17:00 και έχουν ‘καλοοοοό΄ σκοπό.

Θα μετατρέψουν τις αίθουσες του σχολείου σε εργαστήρια με καλικαντζαρομουτζουρώματα, μουσικές αναποδιές, μπισκοτομπερδέματα, τρελοκατασκευές, γράμμα στον Άγιο Βασίλη, καλικατζαρολιχουδιές και καλικαντζαροταινία!

Αυτές και πολλές άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν στο Καλικαντζαροσχολείο!

Μη το χάσετε!!

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!