ΛΗΜΝΟΣ

«Κουρδιστό Πορτοκάλι» Νεός χώρος, πάντα σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

Ο βρεφονηπιακός σταθμός «Κουρδιστό Πορτοκάλι» δημιουργήθηκε με στόχο και όραμα να παρέχει στα παιδιά τις βέλτιστες δυνατές υπηρεσίες παιδαγωγικής ανάπτυξης και συναισθηματικής στήριξης από εξειδικευμένο προσωπικό. Έχοντας πολυετή εμπειρία, μπορείτε να στηρίξετε πάνω μας τις προσδοκίες και τα όνειρά σας για τα πρώτα σταθερά και σίγουρα βήματα των παιδιών σας στην τόσο ευαίσθητη και τρυφερή ηλικία τους. Σας περιμένουμε στον καινούργιο μας χώρο και είμαστε σίγουροι πως κοντά μας θα αισθανθείτε κ εσείς σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

  • Τμήματα :- Βρεφικό από 2 μηνών έως 2 ετών.

               – Μεταβρεφικό από 2 ετών.

               – Νηπιακό από 3 ετών έως 4 ετών.

  • Προγραφή, προανάγνωση, προμαθηματικές ασκήσεις, επαφή με σύγχρονα υλικά, μουσική, τραγούδι, ψυχοκινητική αγωγή, ζωγραφική, χειροτεχνία.
  • Εξειδικευμένο προσωπικό και διαχωρισμός τμημάτων ανάλογα με την ηλικία και τις ανάγκες του κάθε παιδιού.
  • Προσιτές τιμές, εξατομικευμένες προσεγγίσεις για κάθε γονιό με βάση τις ανάγκες και το πρόγραμμά του.

Θα μας βρείτε 1ο χλμ Μύρινας-Θερμών

και στα τηλ 2254026287 -6974810078

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!