ΛΗΜΝΟΣ

Βαρδής – Σκαφιδά: Τα παραλειπόμενα του γάμου στην Λήμνο στο κανάλι Epsilon TV (Bίντεο)

post-img

Ένα πολύ νέο και πολύ όμορφο ζευγάρι ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, την Παρασκευή 21 Ιουλίου, αποφάσισε να ενώσει τις τύχες του με τα δεσμά του θρησκευτικού γάμου, αλλά και να βαπτίσουν την κορούλα τους,  σε ένα από τα ομορφότερα ξωκλήσια της Λήμνου, στην Αγία Παρασκευή

Αν και ο κοσμικός χαρακτήρας  δεν ήταν μέσα στις επιδιώξεις του ζευγαριού,  μιας και ήθελε να ζήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το Ιερό μυστήριο, επενδεδυμένο με την νησιωτική παράδοση. Φαίνεται όμως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης  αποφάσισαν να δώσουν άλλη έκταση και τελικά να χαρακτηριστεί ο γάμος της χρονιάς.

Η νέα εκπομπή «Μάτσες Μούτσες»,  που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Epsilon χθες Σάββατο 22 Ιουλίου, φιλοξένησε τον γάμο τους και μάλιστα στην κορυφή της θεματολογίας!  

Δείτε το βίντεο

Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!