ΛΗΜΝΟΣ

Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης: Καθηλωτική η ομάδα της 88 ΣΔΙ Λήμνος

post-img

Σήμερα Κυριακή 28 Μαΐου στις 20:00, σειρά στον αγώνα – Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιείτε αυτές τις μέρες στην Λήμνο στο «Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς» είχαν οι Βετεράνοι αντίπαλοι με την 88 ΣΔΙ

Η ομάδα της 88 ΣΔΙ στο σημερινό αγώνα ήταν καθηλωτική,  νίκησε την ομάδα των Βετεράνων με σκορ 64 – 62.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας της ταξιαρχίας αν και θα μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα από στρατεύσιμους οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον αθλητισμό,  θεώρησαν ηθικότερο να δημιουργήσουν μία ομάδα από μόνιμα στελέχη που δεν ασχολούνταν επαγγελματικά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Συνολικά το τουρνουά συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και όλοι αναμένουν το επόμενο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν τους τελικούς.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!