ΛΗΜΝΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ: Ανακοίνωση- Εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς για το έτος 2017-18

      Για τους Γονείς και Κηδεµόνες που επιθυµούν να εγγράψουν ή να επανεγγράψουν το νήπιο τους στη δύναµη των Δημοτικών Παιδικών Σταθµών του Οργανισμού μας  για το σχολικό έτος 2017 – 2018

ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές – επανεγγραφές των νηπίων για τη σχολική χρονιά 2017 – 2018

στους Δημοτικούς  Παιδικούς Σταθµούς  του Οργανισμού μας θα γίνονται από :

            25 ΜΑΪΟΥ 2017 έως 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 

Οι Αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά θα παραλαµβάνονται από τις Προϊσταµένες των Παιδικών Σταθµών κατά τις εργάσιµες µέρες και ώρες 11:00 π.µ. έως 14:00 µ.µ.

Σας  ενηµερώνουµε  ότι  στο  Νοµικό  Πρόσωπο  Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου

υπάρχουν τα  παρακάτω Τµήµατα Προσχολικής Αγωγής :

Α/Α ΠΑΙ∆ΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ     ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1 Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Μύρινας Περσέως 1 Μύρινα 2254022901
2 Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Μούδρου          Μούδρος 2254071132

 

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσα νήπια έχουν ήδη συµπληρώσει την ηλικία των 2 ½  ετών ή πρόκειται να την συμπληρώσουν έως και 30/09/2017.Επίσης προϋπόθεση εγγραφής είναι τα νήπια να αυτοεξυπηρετούνται .

 

Έντυπα αιτήσεων Εγγραφής και επανεγγραφής, , οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να προμηθεύονται από τους  Δημοτικούς  Παιδικούς Σταθμούς  ή τα γραφεία του Οργανισμού μας στη Μύρινα στο  Κτίριο Σαχτούρη , Σαρρή 1   Ρωμέικος Γιαλός, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

Επίσης τα έντυπα  αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής είναι διαθέσιμα  και στην  ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου  www.limnos.gov.gr  στον σύνδεσμο Ανακοινώσεις .

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!