Posts | Comments | Email

«Μπριζολάκια»: Μοντέρνα ελληνική κρεατοφαγία στο λιμάνι της Μύρινας. Έναρξη Σάββατο 20 Μαΐου.


news informationnews information,sport,health

Ως άνθρωποι που τιμούν το κρέας γενικότερα και με τη δικαιολογία ότι από την ερχόμενη εβδομάδα «ξεκινάμε δίαιτα», αποφασίσαμε να γεμίσουμε μπαταρίες με πρωτεΐνη και επισκεφτήκαμε τα «Μπριζολάκια» στο λιμάνι της Μύρινας, που από αυτό το Σάββατο και κάθε μέρα σας περιμένει  ένα ταξίδι στις γεύσεις του κρέατος και όχι μόνο!!

Βρεθήκαμε στις δοκιμές τους και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να χαρακτηρίσουμε τα  «Μπριζολάκια».

 «Μοντέρνα ελληνική ταβέρνα», «ταχυφαγείο», «ψητοπωλείο» , το αφήνουμε σε εσάς ……
Ο χώρος είναι βασισμένος στις αντιθέσεις ενώ η μίνιμαλ διακόσμηση τόσο στο ισόγειο όσο και στον όροφο του καταστήματος  με στοιχεία από τη φύση, προκαλεί μια απολαυστική ηρεμία.

Το κρέας σίγουρα πρωταγωνιστεί στην κουζίνα αλλά οι σαλάτες και τα ορεκτικά συνοδεύουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.

 

Ξεκινήστε  το γεύμα μας με την δροσερή σαλάτα «Φοίνικας» του καταλόγου.

Πρωτότυπη στη δημιουργία της και με ταιριαστά μεταξύ τους υλικά, περιλαμβάνει ρόκα, τοματίνια, μαρούλι ,σπανάκι,  παρμεζάνα, σύκα, και ρόδι , ενώ είναι λουσμένη με μια γλυκιά σως βαλσάμικου η οποία της ταιριάζει  πολύ.

Από ορεκτικά, με την βοήθεια του εξυπηρετικότατου σέρβις, επιλέξτε, ψητά λαχανικά με σως βαλσάμικου, Φάβα παντρεμένη με καραμελωμένα κρεμμύδια και κάππαρη, Πατάτες φρέσκες  τηγανιτές με μελίχλωρο και ντόπια ρίγανη, χωρίς την «λαδίλα» που ενδεχομένως κάποιος να περίμενε.

Φτάνοντας στο… ψητό επιλέξτε μέσα από μια τεράστια γκάμα σε Σχάρα και Σούβλες και μόνο στα κάρβουνα!

Η καινοτομία; …….όλα πωλούνται και με το κιλό !!

Κάνοντας την σχέση ποσότητας- τιμής ασυναγώνιστη!!

Φυσικά όλα σερβίρονται και σε μερίδες με τη διαφορά ότι και εδώ τα κρεατικά ζυγίζονται ψημένα 300γρ καθαρό κρέας με πλούσια συνοδευτικά!

 

Δοκιμάστε, ζουμερά  «Μπριζολάκια» από λαιμό χοιρινό χωρίς οστό, Πανσέτα, Κοτόπουλο παιδάκια ολόκληρο ή μισό  στα κάρβουνα  με εξαιρετική λεμονάτη σάλτσα, ενώ μια μεγάλη γκάμα από Σούβλες θα σας οδηγήσει σε γεύσεις που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει!

Κοντοσούβλι χοιρινό, κοντοσούβλι κοτόπουλο με εξαιρετικες συνταγές, μια ιδιαίτερη Σούβλα από κομμάτια  χρονιάρικου αρνιού,  Εξοχικό (χοιρινός λαιμός με γέμιση από τυριά πιπεριές και μυρωδικά), ολόκληρο Κότσι χοιρινό στην Σούβλα για δύο άτομα και «Νανάκια», μικρά κοτόπουλα με καρυκεύματα είναι μόνο μερικά από τα έξι διαφορετικά ειδή σούβλας που θα γυρίζουν καθημερινά υπομονετικά στις σούβλες ! 

 Το ψήσιμο του κρέατος είναι προσωπική υπόθεση του καθενός, όμως ο  Βασίλης Μπιμπίκος  με 35 έτη θητεία στο πιο γνωστό Σουβλατζίδικο της Αθήνας, τον «Κάβουρα» στα Εξάρχεια, αλλά και σε άλλες ιστορικές ψησταρίες,  φέτος   θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους από στα «Μπριζολάκια»

Και δε τελειώσαμε!

Ο  Σεφ  φέτος ετοιμάζει χειροποίητο ΓΎΡΟ  με μοναδική συνταγή από φρέσκα νωπά κρέατα από ντόπιους παραγωγούς,  σε  πίτα   σε εξαιρετική τιμή (2,20€) και τα υλικά σε απόλυτη ισορροπία, για να τρώτε τελικά γύρο και όχι πατατοπιτες όπως χαρακτηριστικά μας είπε….

 

Όλες οι μερίδες αλλά και οι πίτες συνοδεύονται με φρέσκιες τηγανίτες πατάτες

Σε λίγες μέρες θα λειτουργήσει και το delivery  με μοναδικές προσφορές για πρώτη φορά στην Λήμνο που σίγουρα όλοι θα αγαπήσετε!

Από αυτό το Σάββατο 20 Μαιου  

«Μπριζολάκια» λοιπόν για όσους…

ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ  ΚΡEΑΣ!

news informationnews information,sport,health
18:02

Σχόλια (1)

 

  1. Ο/Η Λούλης ο Βατοπαιδοιοτης λέει:

    Άντε και καλές δουλειές, να βρίσκουμε και κανά kokoreç και καμμια γουρουνοπούλα όταν ερχόμαστε στο νησί!

Αφήστε μια απάντηση

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com