ΛΗΜΝΟΣ

ΛΗΜΝΟΣ ΜΟΥΔΡΟΣ: Σκάφος με σημαία Λετονίας προσάραξε και ρυμουλκήθηκε χωρίς θαλάσσια ρύπανση και τραυματισμό

Με δελτίο τύπου το λιμενικό σώμα ενημερώνει ότι την Παρασκευή 10 Μαρτίου πρωινές ώρες , η Λιμενική Αρχή Μούδρου ενημερώθηκε για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ σκάφους “ΑΝΙΤΑ” σημαίας Λετονίας, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Μούδρου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Επ/κο – Α/Κ-Π/Κ σκάφος “ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΙ” Ν. Μύρινας 141  όπου εντόπισαν το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος στη θαλάσσια περιοχή «ΒΟΥΡΛΙΔΙΑ» κόλπου Μούδρου.
Το  “ΑΝΙΤΑ” αποκολλήθηκε με ιδία μέσα καθώς και με την συνδρομή του ανωτέρω επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους , το οποίο στη συνέχεια το ρυμούλκησε με ασφάλεια, συνοδεία του ΠΛΣ στο λιμάνι του Μούδρου.
Από το περιστατικό δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση και δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Μούδρου.
ΠΗΓΗ: hcg.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!