ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Είναι ή δεν είναι “φάντασμα” αυτό που κυκλοφορεί στη Μύρινα της Λήμνου;;; (φωτο)

post-img

12

Πραγματικό σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία ενός «φαντάσματος- ανθρώπου»,  που κυκλοφορεί στα inbox των social media στην Λήμνο.

Αυτό που αρχικά φαίνεται ως αστείο και μάλιστα κακοστημένο, τελικά δεν είναι καθόλου κακοστημένο, αλλά σίγουρα είναι αστείο.

 Δεν είναι λίγοι, αυτοί που τελικά έχουν συναντήσει το «φάντασμα» και ισχυρίζονται ότι είναι εντελώς άκακο, φιλικό και απλά περιφέρετε

Οι αναφορές είναι αρκετές.

Εθεάθει από την κεντρική αγορά της Μύρινας έως και την πλατεία των ΚΤΕΛ, αλλά ακόμα και στο Ρωμέικο γιαλό,  όπου περιφερόταν μπροστά από κοσμικά στέκια και αρκετοί θαμώνες, ή πάγωσαν, ή άρχισαν να σχολιάζουν το περίεργο αυτό  φαινομένου – ανθρώπου.

Φυσικά τα αστεία και τα πειράγματα αλλά και η αρχική έκπληξη, δεν έλειψαν προς το «φάντασμα» που είναι ενδεδυμένο με σεντόνι και μάσκα

Το συμπέρασμα είναι,  ή κυκλοφορεί φάντασμα, κάτι που όλοι δέχονται χιουμοριστικά,  ή είναι μια ιδιόρρυθμη ανθρωπινή προσωπικότητα,  ή ένα απλό στοίχημα κάποιων όπως ισχυρίζονται οι περισσότεροι.

Όσοι νυχτοπερπατούν και όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες , η πιο πιθανή ώρα να το συναντήσουν είναι στις 2 το πρωί .

Πάντως όπως και να έχει τέτοια φαινόμενα δεν συναντά κανείς εύκολα στις μέρες μας!

Ένα είναι σίγουρο εάν το συναντήσετε,  μην τον φοβηθείτε είναι άκακο και μάλλον θα είναι πρώτη φορά που συναντάτε κάτι τέτοιο….

13689884_10209789061823172_381158842_n

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!