ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Δήμαρχος Λήμνου, για τους αγρότες.

Ο Δήμος Λήμνου συμπαρίσταται στον αγώνα των αγροτών, για τα ζωτικά και δίκαια αιτήματα τους. Οι αγρότες, όπως και άλλες κατηγορίες εργαζομένων υφίστανται τις συνέπειες μιας πολιτικής, που μόνο προβλήματα συσσωρεύει, χωρίς να οδηγεί, σε διέξοδο από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση.

Για τα ειδικότερα τοπικά προβλήματα και ιδίως για το τεράστιο πρόβλημα των καταστροφών της παραγωγής αλλά και του περιβάλλοντος, από τα αγριοκούνελα, ο Δήμος Λήμνου έχει καταθέσει έγκαιρα, πλήρη και ολοκληρωμένη πρόταση, η οποία προκλητικά αγνοήθηκε από τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

Ο Δήμος είναι έτοιμος, ακόμα και καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να παρακινήσει και τους καθ’ ύλη αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Οι αγρότες πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα τους, από κοινού με τους εργαζόμενους και την αυτοδιοίκηση. Ο αγώνας πρέπει να έχει ξεκάθαρο στόχο και αποδέκτες τους υπεύθυνους αυτής της πολιτικής και να μην στρέφεται ενάντια στην κοινωνία που υποφέρει.

Ο αγώνας είναι συνολικός και ενωτικός, γιατί τα προβλήματα μας αφορούν όλους.χατζη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!