ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άλλη μια σύσκεψη…..για τα συγκοινωνιακά προβλήματα….

Δεδομένων των δυσμενών εξελίξεων στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών του Βορείου Αιγαίου μεταξύ τους αλλά και με την ηπειρωτική χώρα, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πραγματοποιεί την ερχόμενη Τρίτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Β. Αιγαίου στη Μυτιλήνη και υπό την Προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Νάσου Γιακαλή, Σύσκεψη των φορέων του Βορείου Αιγαίου με θέμα «Υποβάθμιση Συγκοινωνιών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου». Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι Βουλευτές, οι Δήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων και των Λιμενικών Ταμείων του Βορείου Αιγαίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Εργατικών Κέντρων, των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και των Ενώσεων Ξενοδόχων.

εμπρος

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!