ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ωδείο Λήμνου.

ωδειο λημνου

Το  Ωδείο Λήμνου στεγάζεται σε ένα  ιδιόκτητο χώρο σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος, με πολλές αίθουσες διδασκαλίας, με σύγχρονο και μοντέρνο εξοπλισμό για ατομικά και ομαδικά μαθήματα, που διδάσκει ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικοπαιδαγωγών και με ιδιαίτερη μέριμνα στην ασφάλεια και υγιεινή των σπουδαστών, ανατολικά του πάρκου Ανδρωνίου, Δωριέων 7, στη Μύρινα.  Ιδρυτής του Ωδείου είναι ο Διπλωματούχος καθηγητής  Δημήτρης Μαυράκης

2

Το Ωδείο Λήμνου είναι Εκπαιδευτικό Ίδρυμα αναγνωρισμένο από το κράτος, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και παρέχει αναγνωρισμένη από το κράτος πιστοποίηση, με πλήρη κύκλο σπουδών, με σωστή διαβάθμιση όλων των επιπέδων εκπαίδευσης, όπως αυτή ορίζεται από το Υπουργείο, με δυνατότητα χορήγησης επίσημων τίτλων σπουδών αναγνωρισμένων από το κράτος, καθώς ακόμα και αναβολή στράτευσης

Τα μαθήματα του Ωδείου Λήμνου μπορούν να παρακολουθήσουν μαθητές από την ηλικία του Νηπιαγωγείου ως και ενήλικοι.

ωδειο λημνου

Το Ωδείο Λήμνου φιλοδοξεί να σταθεί στη πρώτη γραμμή της μουσικής εκπαίδευσης επιδεικνύοντας ταυτόχρονα μια δυναμική παρουσία στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας. 

Ο σεβασμός και η ειλικρινή στάση μας απέναντι στη μουσική, αποτελούν τα βασικά συστατικά για τη δημιουργία ενός χώρου ανάτασης και πολιτισμού.

Στη διάρκεια της χρονιάς γίνονται συναυλίες μαθητών εντός και εκτός ωδειακού χώρου, εκδηλώσεις σε συνεργασία με το Σχολείο, εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και σεμινάρια με διδάσκοντες διαπρεπείς μουσικούς από το χώρο της κλασικής και της μοντέρνας μουσικής.

ωδειο λημνου

 

  • Τομέας κλασσικής μουσικής

(πιάνο, κλασσική κιθάρα, ανώτερα θεωρητικά)

  • Τομέας σύγχρονης μουσικής

(ηλεκτρική κιθάρα, αρμόνιο, μπάσσο ντραμς, μοντέρνο τραγούδι)

  • Τομέας λαϊκής μουσικής

(μπουζούκι, μπαγλαμας, τουμπερλέκι)

  • Τομέας παραδοσιακής μουσικής

(λύρα Λημνιά, λαούτο, κλαρίνο)

  • Τμήμα μουσικής προπαιδίας

(μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας)

  • Ταχύρυθμο τμήμα ενηλίκων

(κιθάρα, μπουζούκι, πιάνο)

 

6

Το Ωδείο Λήμνου, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες γονέων και μαθητών όλων των ηλικιών, εγγυάται το μουσικό μέλλον των παιδιών αλλά και όσων θέλουν να μάθουν μουσική.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!