ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο καιρός μάς τρολάρει – Σε αυτές τις περιοχές ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 35 βαθμούς

35 κελσιου

Από τη μία βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές κι από την άλλη 35άρια. Ο καιρός φαίνεται πως κάνει παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο.

Από αύριο και πάλι ζέστη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

AdTech Ad

Αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία-Θράκη κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Ο καιρός γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Ο καιρός γενικά αίθριος. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!