ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης Λήμνου, ανακοινώνει μια θέση εργασίας.

ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης – Πολιτισμού – Αθλητισμού Δήμου Λήμνου ανακοινώνει ότι θα απασχολήσει (1) ένα άτομο με τη διαδικασία της ανάθεσης εργασίας με διαπραγμάτευση ως υπεύθυνο λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Πορτιανού για το διάστημα από 20-5-2015 έως 20-9-2015.

Ο υπεύθυνος λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Πορτιανού θα πρέπει: α) να είναι κατά προτεραιότητα μόνιμος κάτοικος Πορτιανού και ελλείψει αυτού μόνιμος κάτοικος Δημοτικής Ενότητας Νέας Κούταλης, β)να εκδίδει δελτίο παροχής υπηρεσιών και γ) να κατέχει ως βασικό προσόν πτυχίο γνώσης ξένης γλώσσας επιπέδου lower. Ως επικουρικό προσόν θα συνεκτιμηθεί η κατοχή πτυχίου ανωτέρου επιπέδου (proficiency κλπ) ή και δεύτερης ξένης γλώσσας .

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν σε κλειστό φάκελο αίτηση συνοδευόμενη από α) τους τίτλους σπουδών, β) πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας (από τον Δήμο) γ) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για έγγαμους (από τον Δήμο) και δ) κάρτας ανεργίας (εφόσον υπάρχει), από την Τρίτη 3/3/2015 έως την Παρασκευή 20/3/2015 κατά τις ώρες 09.00 έως 13.00 στα γραφεία του Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου στον 1ο όροφο του κτιρίου της ΕΑΣ, λιμάνι Μύρινας , τηλ. 22540-24011.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Ο.Ε.Π.Α Δήμου Λήμνου

Νικόλαος Μαρινάκης

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!