ΕΙΔΗΣΕΙΣ

X – Moto, τα πάντα για την μοτοσυκλέτα.Στη Μύρινα!

 

Το συνεργείο X – Moto, στη Μύρινα Λήμνου, δημιουργήθηκε με κύριο σκοπό το service, τις επισκευές και τις μετατροπές μοτοσυκλετών. Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο σε μοτοσικλέτες Honda, Yamaha, Suzuki, KTM, Kawasaki, Piaggio, SYM και εξουσιοδοτημένο σε Keeway. Ο ιδιοκτήτης και μηχανικός του συνεργείου, Γιάννης Χατζηβασιλειάδης, εργάζεται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1996 και έχει δουλέψει στο παρελθόν σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία όλων των προαναφερόμενων εταιριών. Σκοπός μας είναι ο συνδυασμός της άψογης εξυπηρέτησης με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς στις οικονομικότερες τιμές, έτσι ώστε ο μοτοσυκλετιστής να νιώσει στήριξη σε κάθε του πρόβλημα και κάθε του επιλογή.

Διαθέτουμε Scooter για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ελευθερίας. Επισκεφθείτε μας και θα διαπιστώσετε ότι ενοικιάζοντας ένα από τα Scooter ή τα ποδήλατά μας, θα μπορέσετε να ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας, να εξερευνήσετε όλα τα χωριά και τις φυσικές ομορφιές του νησιού και να προσεγγίσετε απολαυστικές και μαγευτικές παραλίες.

Στο συνεργειο μας θα βρειτε μια μεγαλη ποικιλια απο ανταλλακτικα και αξεσουαρ

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας, http://www.x-moto.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!