ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15χρονο αγόρι από τη Λήμνο έχει άμεση ανάγκη μεταμόσχευσης μυελού των οστών

παιδιΈκκληση προς τους κατοίκους του νησιού απήυθυναν, οι συγγενείς 15χρονου αγοριού από τη Λήμνο, το οποίο πάσχει από Λευχαιμία, προκειμένου να πάνε στο νοσοκομείο και να κάνουν την απαραίτητη εξέταση για να βρεθεί συμβατός δότης, καθώς είναι απολύτως απαραίτητο το νεαρό αγόρι να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση νωτιαίου μυελού των οστών.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς, οι ίδιοι δεν είναι συμβατοί με αποτέλεσμα να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην ευαισθησία του κόσμου.

Η εξέταση συμβατότητας, είναι μια απλή και ανώδυνη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείτε αποσπώντας μικροποσότητα σάλιου, από την στοματική κοιλότητα του εξεταζόμενου.

Το νοσοκομείο Λήμνου, θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια εύρεσης συμβατού δότη, ανακοινώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται στο εργαστήρι ελέγχου, από αύριο, Μ. Παρασκευή ως και την Τρίτη του Πάσχα.

Η έκκληση αναφέρει:

Επείγουσα έκκληση συμμετοχής σε παροχή βοήθειας για νεαρό συμπατριώτη μας Λημνιό, ο οποίος χρήζει άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η ΔΩΡΕΑΝ διαδικασία είναι πολύ απλή, θα γίνει στο τμήμα Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Λήμνου, με τη λήψη σάλιου μόνο και δεν θα διαρκέσει πάνω από 10 λεπτά.

ΜΕΡΕΣ και ΩΡΕΣ:

Από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα της Λαμπρής (και Σαββατοκύριακο) 09:00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι.

Τρίτη της Λαμπρής, 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι και έως ότου συλλεχθεί ικανοποιητικός αριθμός δειγμάτων.

Οι εθελοντές θα πρέπει να είναι έως 45 ετών και να μην πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Ας βοηθήσουμε όλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο 2254350461 (κυρία Ντίλντα)

http://limnosfm100.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!