ΑΠΟΨΕΙΣΛΗΜΝΟΣ

Γεωργία Αβράμη: Λογοθεραπεία στην Λήμνο, η πρώτη αξιολόγηση ΔΩΡΕΑΝ!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΒΡΑΜΗ

H Γεωργία Αβράμη είναι πτυχιούχος της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Πάτρας όπου εκπαιδεύτηκε στον επιστημονικό και κλινικό κλάδο της Λογοθεραπείας. Κατόπιν ακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές και είναι κάτοχος Master of Science του πανεπιστημίου της Ρώμης με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Από το 2012 ζει και εργάζεται στη Λήμνο.

                   Δημιούργησε ένα θεραπευτικό πλαίσιο, στην περιοχή Αμυγδαλιές της  Μύρινας Λήμνου, επιστημονικά μελετημένο για την κάλυψη των θεραπευτικών απαιτήσεων και ταυτόχρονα φιλικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των παιδιών και των γονέων. Προσφέρει τις εξειδικευμένες κλινικές υπηρεσίες της ,για αξιολόγηση, πρόληψη και θεραπεία των δυσκολιών σε κάθε διαταραχή η οποία επηρεάζει το λόγο, τη φωνή και κατ’ επέκταση την επικοινωνία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Εφαρμόζει τις πλέον ενδεδειγμένες θεραπευτικές μεθόδους με στόχο τη σύντομη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των παρουσιαζόμενων διαταραχών έχοντας διεπιστημονική συνεργασία , με ομάδα ειδικών επαγγελματιών, με  πείρα στο χώρο της ψυχικής υγείας και της εκπαίδευσης.

                   Η Γεωργία έχει εργαστεί από το 2013 στις δημόσιες δομές του νησιού ( ΚΕΔΔΥ, ΕΕΕΕΚ, Ειδικό Δημοτικό )και με πρωτοβουλία  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων έχει πραγματοποιήσει ομιλίες για την ανάπτυξη του λόγου και της επικοινωνίας  καθώς πιστεύει στην προληπτική μέριμνα και ενημέρωση από ειδικούς.

                   Συνεργάζεται με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και σας προσφέρει την πρώτη αξιολόγηση ΔΩΡΕΑΝ ώστε να ενημερωθείτε διεξοδικά για τα ζητήματα που σας απασχολούν. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες ,να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί μία εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!